Paul de Leeuw was 'heel nerveus' voor interview Adele

Door Redactie
Paul de Leeuw was 'heel nerveus' voor interview Adele

Paul de Leeuw was "heel nerveus" voor zijn interview met Adele. De presentator mocht de zangeres weer spreken, ditmaal voor haar nieuwe album 30. De twee kennen elkaar al zo'n vijftien jaar en Adele is meerdere malen in zijn shows te gast geweest.

'Op een gegeven moment werd ik heel nerveus. Ze zegt: waarom ben je zo nerveus? We kennen elkaar al vijftien jaar', vertelt De Leeuw aan Boulevard, dat maandag een aantal fragmentjes van het interview uitzond.

Cool

Het gezin van De Leeuw geloofde niet dat hij weer met de zangeres mocht spreken. 'Ik heb echt die foto moeten laten zien en toen geloofden ze het wel. Nu vinden ze het dan wel cool', aldus De Leeuw.

Groot talent

Adele was in 2007 voor het eerst te gast bij De Leeuw. Toen kende het publiek haar nog niet, op één iemand na. De Leeuw kondigde haar toen aan als 'een heel groot talent' van wie iedereen nog ging horen.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.