Paul de Leeuw plukt de dag na genezing kanker

Door Redactie
Paul de Leeuw plukt de dag na genezing kanker

Twee jaar geleden werd er blaaskanker geconstateerd bij Paul de Leeuw (56). Gelukkig is de tv-ster inmiddels genezen verklaard. Sindsdien viert hij het leven! Hoewel hij met zijn gezin een mooie villa in Blaricum bewoont, kreeg Paul nog altijd kriebels als hij aan Amsterdam dacht. Daarom kocht hij daar zijn droompand...

Dat Paul dit grachtenpand heeft gekocht, zal mede komen doordat de tv-ster de dag meer dan ooit wil plukken. Twee jaar geleden werd er blaaskanker bij hem geconstateerd nadat hij op vakantie in het Spaanse Marbella, waar Paul al jaren een villa met zwembad bezit, bloed plaste. Binnen een dag lag hij op de operatietafel, waar een grote tumor uit zijn blaas werd verwijderd. Paul, die in het interview vertelt altijd angst voor kanker en doodgaan te hebben gehad, onderging later een tweede operatie, gevolgd door blaasspoelingen.

Nare tijd

Het was een bijzonder nare tijd voor Paul en zijn gezin. De presentator werd heel onzeker. Om de drie maanden kreeg hij controle; afgelopen mei vond de laatste plaats en werd Paul kankervrij verklaard. Juist in die tijd kocht hij zijn Amsterdamse stadsvilla. Hij kreeg veel energie van het goede nieuws. ‘Misschien is dat wel de onbewuste reden geweest dat ik dacht: Ik ga weg bij BNNVARA. Ik ga toch andere dingen doen,’ aldus Paul in het interview. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle

Paul de Leeuw plukt de dag na genezing kanker

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders