Paul de Leeuw laat zijn ‘redders’ achter

Door Redactie
Paul de Leeuw laat zijn ‘redders’ achter

De transfer van Paul de Leeuw van de publieke omroep naar RTL had voor het énige programma waarmee hij de laatste jaren nog succes had, een nieuwe toekomst kunnen betekenen. Maar terwijl Paul nóg meer gaat verdienen, blijven de cabaretiers die De Kwis tot een tv-hit wisten te maken met lege handen achter… 

‘Het is zeker dat De Kwis niet meer terugkomt,’ vertelde Niels daarover. Opmerkelijk, omdat bekend is dat Paul ongeveer carte blanche krijgt bij RTL en dus best een goed woordje had kunnen doen voor zijn voormalige maatjes. Net zo opmerkelijk is dat Paul bij BNNVARA vertrekt exáct op het moment dat grootverdieners als hij daar opnieuw fiks moeten gaan inleveren. Een ontwikkeling waar Paul zich overigens al vanaf het eerste moment fel tegen verzette. Hij stelde dat hij en enkele andere toppers wel degelijk veel meer dan de Balkenendenorm (bruto € 187.000,- per jaar) zouden mogen verdienen.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle

Paul de Leeuw laat zijn ‘redders’ achter

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders