Patty Brard verzorgt moeder (91) die kampt met luchtweginfectie

Patty Brard verzorgt moeder (91) die kampt met luchtweginfectie

De 91-jarige moeder van Patty Brard kampt met een luchtweginfectie. De presentatrice reist daarom elke dag naar het verzorgingstehuis om voor haar te zorgen.

'Ik masseer haar ruggetje met tijgerbalsem en voetjes zoals zij dat vroeger ook bij mij deed', schrijft Patty op Instagram.

Aanvaring

Patty had zich op de heenweg al goed voorbereid. 'Ik dacht vandaag dat het wijs was op de heenweg alvast te tanken zodat ik dat op de terugweg in het donker in de regen niet meer zou hoeven te doen!' Maar door de zorgen viel een aanvaring die ze had bij een tankstation daarom extra zwaar.

Kort lontje

Toen Patty na het tanken een muffin kocht werd ze door een man 'op niet misverstane Haagse wijze gewezen' op het feit dat ze haar auto wel weg had kunnen zetten. 'De hel kwam naar beneden, er was niet eens sprake van een kort lontje, er was helemaal geen lontje! Nou weet ik dat je ook niet in t koppie of het hart van die man kan kijken, maar laten we nou toch in hemelsnaam een normale toon tegen elkaar blijven aanslaan! Het maakt het allemaal zo veel makkelijker en aangenamer.'

Moe en geschrokken

Patty was zo moe en geschrokken dat ze moest huilen. 'Het zal ook wel wat met de volle maan te maken hebben, maar allemachtig mensen het is nog nooit zo belangrijk geweest de juiste toon te blijven aanslaan! Overigens heeft mijn moeder de muffin heerlijk opgepeuzeld met dank aan het 'geduld' van de mijnheer! Een avondje vroeg naar bed raad ik hem aan! En morgen gezond weer op! Doen wij dat ook!'

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.