• Liefde

Patty Brard verwent dochter Priscilla goed: 'Ik ben er zo lang niet voor haar geweest'

Door Redactie
Patty Brard verwent dochter Priscilla goed: 'Ik ben er zo lang niet voor haar geweest'

Patty Brard (66) heeft maar weinig nodig in haar leven. Sterker nog, de presentatrice zou er totaal geen moeite mee hebben om in een flat te gaan wonen. Maar wel op één voorwaarde.

In gesprek met Weekend laat Patty weten dat ze zich tijdens de eerste lockdown realiseerde dat ze niks nodig hebben. Ook toen voelde ze samen met haar man Antoine geluk op Ibiza op de berg waar ze wonen.

Diepe dalen

Hoewel het natuurlijk geen straf is om op zo'n prachtige plek te vertoeven, heeft Brard ook diepe dalen meegemaakt in deze tijd. 'Kijk, als ik morgen zou moeten verhuizen naar een flat, dan zou ik het ook prima en leuk vinden, alleen dan wel met een groot balkon, haha.' Doordat Patty weet hoe het is om alles kwijt te raken, kan ze alles makkelijk loslaten.

Dochter

De band met haar dochter Priscilla is na lange tijd weer hersteld en de verloren tijd halen de twee goed in. De presentatrice sluit af: 'Ik ben er zo lang niet voor haar geweest, dus van mij mag ze lekker verwend worden. Als ze 'mama, kijk die schoenen' zegt, dan koop ik ze voor haar.'

Jarenlange ruzie

Brard en haar dochter hebben jarenlang geen contact gehad, maar sloten in september 2020 elkaar weer in de armen. De presentatrice gaf al meerdere keren aan graag weer met Priscilla te willen praten en eigenlijk niet meer te weten waarover de ruzie begonnen was. Priscilla liet op sociale media eens doorschemeren dat ze het niet prettig vond dat haar moeder haar leven in de spotlights doorbrengt.

Bericht in biografie

In haar eigen biografie probeerde Patty de band met haar dochter al te herstellen. Toch had Priscilla hiervan nog geen bladzijde gelezen. 'Ze heeft het boek nog steeds niet gelezen, zei ze, maar ik zei: lees het maar, daar staat alles in. Ik heb mijn verhaal laten opschrijven, zodat er een streep onder kan.'

Bron: Nu.nl, Weekend | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.