Patty Brard over stomdronken Jan Roos: 'Alcohol maakt meer stuk dan je denkt'

Door Redactie
Patty Brard over stomdronken Jan Roos: 'Alcohol maakt meer stuk dan je denkt'

Patty Brard en Jan Roos hebben dit weekend geprobeerd de strijdbijl te begraven. Dit deden ze op een ietwat ongewone manier: ze praatten hun ruzie uit op het nieuwe sociale medium Clubhouse. Al is het nog maar de vraag of Jan Roos er nog iets van weet. Hij was stomdronken te horen op de app.

Patty en Jan kregen het met elkaar aan de stok door de rubriek Patty, Patty, Patty die in Jans online programma RoddelPraat zit. Op zaterdagavond zat Jan met Patty's collega's Dyantha Brooks en Bart van Ettekoven in een Clubhouse-room, die haar overhaalden om erbij te komen. Dat deed ze. 'Ik dacht: ik ga dan ook maar even in die chatroom zitten en daar trof ik een Jan Roos, vollédig lam,' zegt Patty in Shownieuws, waar ze napraatten over de gebeurtenis. Dyantha reageert: 'Wij hoorden hem ook – en dat is het leuke van deze app – zoals het is. Je hoorde hem gewoon de White Russians inschenken en de cocktails maken.'

Alcohol maakt meer stuk dan je denkt

Jan staat niet bekend als Patty Brard-fan, al was dat tijdens de Clubhouse-avond niet meer te merken. Toen Patty in het gesprek kwam, overlaadde hij haar met complimenten. 'Ik had nog net geen huwelijksaanzoek van die man. Ik zweer je. Ik dacht: wat jij wil. Maar het was voor mij een reden om nog een keer te beseffen waarom alcohol meer stuk maakt dan je denkt. Het is echt niet te geloven.'

Stomdronken ode

Volgens Bart was Jans dronken ode aan Patty nog best lief. 'In dit geval was het wel mooi en maakte het is moois in hem los.' De SBS-presentatrice sluit af dat ze het ook 'fantastisch' vond en benadrukt dat ze ook 'helemaal niet boos' op hem is.

Het Clubhouse-fragment is hieronder te horen:

Beeld: Peter Smulders | Bron: Mediacourant

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.