• Liefde

Patricia Paay en Johan Vlemmix samen door

Door Redactie
Patricia Paay en Johan Vlemmix samen door

De grimmige strijd tussen Patricia Paay en Johan Vlemmix, die een sekspop van de showbizzdiva op de markt wilde brengen, is voorbij. Tijdens een verzoeningsgesprek in Johans landhuis, waarbij Story aanwezig was, bloeide er meteen iets moois op tussen de zangeres en de pretmiljonair.

Samen met Patricia kwam Johan overeen het verschuldigde geldbedrag van 2.000 euro over te maken aan de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). ‘Patricia kwam met dat idee. Een uitstekend plan. We gaan dat binnenkort aan KiKa aanbieden, met een cheque en een bos bloemen.’ Omdat Johan en Patricia het onder het genot van een glas champagne kennelijk al snel eens waren over de oplossing van hun conflict, rest de vraag: waarom lukte dat niet eerder en moest er zelfs een rechter aan te pas komen? ‘We hebben elkaar gewoon verkeerd begrepen,’ legt Johan uit. ‘Ik heb nooit een hekel aan Patricia gehad.’ Tijdens de gezellige avond met Patricia deed hij veel nieuwe inspiratie op. Hij zal géén sekspop meer van Patricia op de markt brengen maar heeft wel tal van andere plannen met haar. ‘Ik zie een toekomst voor me met Patricia. Daar zal snel duidelijkheid over komen...'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 16 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Patricia Paay en Johan Vlemmix samen door

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders