Parachutesprong StukTV-presentator had nachtmerrie kunnen worden: Thomas van der Vlugt kroop door het oog van de naald

Door Redactie
Parachutesprong StukTV-presentator had nachtmerrie kunnen worden: Thomas van der Vlugt kroop door het oog van de naald

Een parachutesprong is al een spannende aangelegenheid, voor een groep van achttien waaghalzen dreigde vorige week zelfs een nachtmerrie. Net opgestegen van vliegveld Teuge kregen zij op honderd meter hoogte de schrik van hun leven toen met veel kabaal de motor van het vliegtuig tot stilstand kwam. 

Door heel veel geluk overleefde iedereen het angstige avontuur, dat ongetwijfeld extra impact zal hebben gehad op StukTV-presentator Thomas van der Vlugt (29). Hij zat namelijk heel recent nog in het bewuste toestel om zijn boek op spectaculaire wijze te presenteren.

Boek

Thomas sprong toen van vijf kilometer hoogte naar beneden aan een parachute met het allereerste exemplaar van De tien geboden van Thomas in zijn handen. Hoewel hij met zijn kornuiten van StukTV (Talpa) geregeld halsbrekende toeren uithaalt, zal hij bij het horen van het nieuws over het gecrashte vliegtuig zichzelf even stevig achter de oren hebben gekrabd.

Opvoeding

Overigens was niet alleen de lancering van Thomas’ boek dus spectaculair, dat geldt zeker ook voor de inhoud. De titel slaat op de streng religieuze opvoeding die Thomas heeft gehad en de fase van zijn leven waarin hij veel van diezelfde geboden met grote regelmaat brak. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 27 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.