Pakjesavond gaat aan Wendy van Dijk voorbij: 'Ik zal u missen met heel mijn hart'

Wendy van Dijk

Vanavond is het Pakjesavond! Maar Sinterklaas komt niet meer thuis bij Wendy van Dijk en haar kinderen. Dat vindt de presentatrice stiekem best jammer en daarom schrijft ze een speciaal gedicht voor de goedheiligman. 

Op Instagram plaatst ze een lieve foto uit de oude doos. Op het kiekje zit dochtertje Lizzy op schoot bij Sinterklaas. 'Lieve Sint. Breng me even 10 jaar terug in de tijd. Wanneer u met uw schimmel ons pad op rijdt', begint Wendy haar gedicht.

Huisje voorbijgaan 

'Met een zak vol kado’s en snoepgoed strooiend door Pieten vol overvloed. Onvergetelijk was het voorlezen uit het grote boek, de vragen van onze kids over de ‘huisvriend’ want die was ineens zoek? Het verwijzen naar de schoenen van de Sint die wel wel erg bekend voorkomen. Het zweet dat we ineens van Sint zijn gezicht zien stromen:-)'. De presentatrice vervolgt: Beste goed heiligman, wij nemen het stokje over want de kids zijn al zo groot en wijs daarvan hier het bewijs. Geen van hen past nog op uw schoot dat staat een beetje….. gek. Het klinkt misschien idioot maar ik zal u missen met heel mijn hart, niet meer voor de ramen staan en op u wachten met smart. Toch zullen wij u eren en altijd als gezin samen terugkeren. Pakjesavond zal blijven bestaan al zal u ons huisje voorbijgaan. Op naar de kleintjes die met rode wangen u opnieuw met liefde zullen ontvangen.' 

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.