• Liefde

Overlast door bruiloft Astrid Joosten

Door Redactie
Overlast door bruiloft Astrid Joosten

Twee jaar lang moesten Astrid Joosten en Rob Peters hun bruiloft meermaals uitstellen vanwege corona, maar vorige maand konden ze elkaar dan eindelijk het jawoord geven. De 2 voor 12-presentatrice genoot er met volle teugen van, al was het voor de andere gasten van de feestlocatie op z’n zachtst gezegd een minder prettige dag.

Onder andere Mara Grimm, culinair recensent van Het Parool, zat op dat moment aan een tafeltje in de Oriole Garden Bistro, in de tuin van het bewuste hotel. Niet wetende dat ze midden in de huwelijksreceptie van Astrid Joosten terecht was gekomen. En dat werd geen prettige ervaring.

Recensie 

In haar recensie in de Amsterdamse krant beschreef ze onlangs dat alles in het teken stond van Astrids huwelijk en dat zelfs de niet-bruiloftsgasten daar rekening mee moesten houden. Op een paar meter van hun tafeltje werden de trouwfoto’s geschoten, liet de bediening op zich wachten en als er dan iemand aan hun tafeltje kwam, was dat zonder eten. Maar wel met de vraag of hun parasol ingeklapt kon worden, omdat die in de weg stond voor de fotoshoot.

Excuses

Zelf zou Astrid er weinig van hebben meegekregen. ‘Het is een restaurantrecensie. Het is niet aan ons om daarop te reageren,’ liet Astrid in een reactie aan Shownieuws weten.  Overigens bood de manager wel zijn excuses aan vanwege de overlast en het aanbod om een andere keer terug te komen. Dat is Mara niet van plan. ‘Want de tuin van The Grand mag dan een fantastische plek zijn om te trouwen, eten doe ik liever ergens anders.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 25 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.