Over aantal bedpartners en Maan's string boven z'n bed: Tony Jr. erg openhartig bij Art Rooijakkers

Door Redactie
Over aantal bedpartners en Maan's string boven z'n bed: Tony Jr. erg openhartig bij Art Rooijakkers

In de nieuwste uitzending van 'Rooijakkers over de vloer' was presentator Art Rooijakkers deze week op bezoek bij één van Neerlands' meest besproken mannen van de afgelopen maanden: dj Tony Junior (31). Hij wist de nodige pikante informatie los te peuteren bij De Bachelor en tevens ex van zangeres Maan, die bijzonder openhartig was tijdens het interview. 

Tony Junior werd voor zijn deelname aan De Bachelor door velen gezien als een losbandige rock-'n-roller. Door zijn openbare zoektocht naar de liefde heeft hij Nederland echter laten zien ook een rustige, gevoelige kant te hebben. Dat ontdekt ook Art Rooijakkers tijdens zijn bezoek aan de dj, die woont bij zijn studio op een industrieterrein.

Turbulent leven

Tony's jeugd was dankzij zijn ouders (Het Goede Doel-drummer Toni Peroni en actrice en (naakt)model Linda Dubbeldeman) allesbehalve doorsnee en dikwijls bijzonder pittig, zo vertelt hij aan Art. Al op zijn twaalfde stopt Tony met school om zich te kunnen focussen op zijn drumcarrière, waar op dat moment werklijk alles voor mag wijken. Zo'n tien jaar later proeft Tony aan het dj-leven en scoort veel sneller dan verwacht 'per ongeluk' een grote hit met één van zijn eerste mixes, Loesje. Sindsdien is het zijn fulltime baan heeft hij optredens over de hele wereld. 

Bachelor-avontuur

In gesprek met Art vertelt Tony over zijn jeugd, het vroeg stoppen met school, het extreem jong volwassen worden, zijn liefdesleven en natuurlijk zijn Bachelor-avontuur. Dat laatste speelde eerder dit jaar en heeft hij aan alle kanten onderschat, blijkt uit het gesprek. 'Ik had niet verwacht dat het zo heftig zou zijn. Ik heb echt wekenlang buikpijn en stress gehad van: 'Hoe kom ik over? Straks haat heel Nederland me.' Serieus, ik wist het niet zo goed. Toen begon het en kwam er een partij leuke, maar ook bagger over je heen. Dat was stressvol.'

Kleine Tony's

Tony hoopte tijdens het programma de ware tegen te komen en over een tijdje met haar het gezin te kunnen stichten waar hij zo naar verlangt. Hoewel het niet liep zoals gehoopt en 'kleine Tony's' op de korte termijn dus niet op de planning staan, houden zijn toekomstige kinderen de dj flink bezig. 'Ik ben nu al bezig om mijn kinderen later een goede jeugd te geven, en ervoor te zorgen dat ze niets tekort komen. Ik wil mijn kinderen een jeugd geven die ik nooit gehad heb. We hadden thuis het mooiste leven dat er was, maar er waren ook heel veel dieptepunten', vertelt hij over zijn jeugd.

De string van Maan

Even leek het erop dat zangeres Maan de vrouw was met wie Tony zijn leven ging delen, maar na enkele jaren samen zagen de twee geen toekomst meer samen. Desondanks hangt er nog altijd een ingelijste string van Maan - 'van wie ik nog steeds heel veel hou' - boven Tony's bed. Aan Art biecht de bijzonder openhartige dj op dat dat een souvenir is van 'de laatste keer'.

Bedpartners

Tony's openheid - en de opmerking van vader Toni dat zijn zoon niet drugs-, maar seksverslaafd is - maakt dat Art hem ook durft te vragen naar andere vrouwen in zijn leven. Hij vraagt met hoeveel dames Tony het bed heeft gedeeld, wat Tony lachend een 'brutale vraag' noemt. Een echt duidelijk antwoord geeft hij niet, maar je kunt je er een voorstelling bij maken: 'Ik zeg altijd tussen de 30 en 300'. 

Bron: RTL Boulevard

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.