Oud 3FM-dj's geven tips voor Glazen Huis: 'Gewoon niets eten'

Domien Verschuuren

Oud-3FM-dj's Domien Verschuuren en Frank van der Lende hebben Rob Janssen alvast op grappige wijze tips gegeven voor wanneer hij voor Serious Request het Glazen Huis op 18 december in gaat. Daar keren dit jaar de oude regels terug en dat betekent dat de dj's gedurende hun zit niet mogen eten.

'Het is heel simpel: gewoon niets eten. Zet 'm op!', luidt het advies op Twitter van Verschuuren die zelf vier keer in het Glazen Huis zat opgesloten.

Wennen

Frank van der Lende, die zelf één keer in het Glazen Huis zat, sluit zich hierbij aan. De dj die 3FM afgelopen zomer inruilde voor Radio Veronica laat weten dat niet eten vanzelf went. 'Je reuk wordt stukken beter én je valt er van af!', aldus Van der Lende.

Glazen Huis keert terug 

Voor het eerst sinds 2017 keert het oorspronkelijke format van de actie terug. Dat betekent dat er weer publiek aanwezig is en de dj’s die worden opgesloten niet mogen eten. Eerder zei dj Rob Janssen bang te zijn voor het feit dat hij tijdens zijn verblijf in het Glazen Huis niet mag eten. 'Ik houd wel van wat lekkers op zijn tijd, dus ik ben er wel een beetje bang voor', zei de 34-jarige in gesprek met het ANP. Janssen wordt op 18 december samen met collega-dj's Barend van Deelen en Sophie Hijlkema opgesloten in het Glazen Huis dat dit jaar in Amersfoort staat.

Bron: ANP | Beeld: ANP

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.v