Oscar Kazàn verwacht zijn vijfde kindje: 'We did it again'

Opnieuw gezinsuitbreiding voor Oscar Kazàn en zijn vriendin Bregje. Het stel is namelijk in verwachting van hun vijfde kindje. 

Oscar Kazàn
© BrunoPress

Bijzonder babynieuws in huize Kazàn: Oscar en zijn vriendin Bregje verwachten hun vijfde kindje! Dit heugelijke nieuws maakt de oudste zoon van Hans Kazàn donderdag op Instagram bekend. 'Oops! We did it again', schrijft de 42-jarige oscar bij de aankondiging van het nieuwe leven. 

Oscar en Bregje poseren trots met een echofoto in hun handen voor de camera. 'Baby 5 is on the way', staat er in het bijschrift geschreven. Het is nog niet duidelijk of het baby'tje een jongetje of een meisje wordt en wanneer Bregje precies is uitgerekend. 

De tekst gaat verder onder de post.

Kinderen

Het stel verwelkomde in 2016 hun eerste kindje, een dochter die luistert naar de naam Skyler Wendy. In 2019 werden Oscar en Bregje ouders van de eeneiige tweeling Oscar en Felix. In mei 2021 kregen ze hun vierde spruit, zoon Dante.

Groot gezin

Oscar heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een groot gezin wil. ‘Toen Bregje en ik verliefd werden, was dat een van de eerste dingen die we bespraken. Want ook zij gaf direct aan het liefst veel kinderen te willen. Ik weet uit ervaring hoe gezellig het is als je met twee broers en een zus opgroeit. Bregje, die enig kind is, heeft dat altijd gemist. Dat wilde ze niet voor haar eigen kinderen.’

Magic Unlimited

Oscar maakte in januari bekend dat het illusionistentrio Magic Unlimited, waar hij deel van uitmaakte, zou stoppen. De formatie speelde op talloze grote buitenlandse podia in de VS, Europa en Azië. Hij zei hierover het volgende: 'Ik voelde ook dat het tijd werd om een nieuwe stap te maken. Ik besloot dat mijn gezin mijn tijd verdiende. En dat ik het verdien om mijn kinderen te zien opgroeien. Dat besefte ik. Het is altijd mijn droom geweest om met een groot gezin in Spanje te wonen. Nog voor we met Magic Unlimited bekendheid kregen. Ik heb een fantastische vrouw en vier prachtige kinderen. Die droom wil ik nu gaan leven.’

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!