Orgel Joke na maand ziekenhuis uit: 'Heb nog een lange weg te gaan'

Orgel Joke is nadat zij een maand in het ziekenhuis lag weer thuis.

Orgel Joke
© BrunoPress

Het goede nieuws vertelt zij in een gesprek met RTL Boulevard. De 73-jarige orgeldiva werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege een zeldzame stollingsstoornis. Hier wordt zij nu voor behandeld.

'Het is heerlijk om na vier weken in een klein kamertje weer in mijn eigen omgeving te zijn', meldt ze. 'Met hulp en liefde van vrienden, familie en kennissen. Ik hoop snel beter te worden, maar heb nog een lange weg te gaan. Ik moet nog heel rustig aan doen.'

Kwartiertje muziek

De Vlaardingse, die eigenlijk Joke Meijer heet, hoopt wel dat zij af en toe uit bed mag om 'een kwartiertje muziek te maken', 'want dat is wat ik het allerliefste doe'.

Internethit

Meijer groeide aan het begin van de coronacrisis uit tot een internethit. Op Instagram, waar ze meer dan 40.000 volgers heeft, plaatste ze talloze filmpjes waarin ze simpelweg liedjes op haar keyboard speelt. Ze deed dit naar eigen zeggen om de mensen in coronatijd op te vrolijken.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.