• Jinek

Oranjesupporters verlaten boos de studio tijdens uitzending Jinek

Door Redactie
Oranjesupporters verlaten boos de studio tijdens uitzending Jinek

Enkele Oranjesupporters zijn maandagavond boos weggelopen tijdens de uitzending van Jinek. Tijdens een item dat ging over het feit dat supporters op kosten van Qatar naar het WK voetbal gaan, liepen ze woest vanuit het publiek de studio van de RTL 4-talkshow uit.

'Tjongejongejonge, wat een slap geouwehoer zeg', zei een van hen onder meer. Jinek reageerde rustig op de korte verstoring van de uitzending. 'Dit mag er ook zijn.'

Vastgeplakt 

Vorige week dinsdag was er ook een ongepland moment in de talkshow. Toen had een klimaatactivist zich vastgelijmd aan de tafel. Daar was Jinek niet bij. Zij werd vervangen door Beau van Erven Dorens omdat ze corona had. Beau heeft de actie van De Graaf als 'best wel intimiderend en bedreigend' ervaren. Volgens hem had de redactie geen idee dat de activist dit van plan was.

Bijzondere week 

Jinek zat afgelopen week door haar positieve coronatest thuis in quarantaine. De presentatrice heeft deze periode als zeer waardevol ervaren doordat ze veel tijd met haar zoontje Pax (4) heeft kunnen doorbrengen. Iets waar ze normaliter weinig tijd voor heeft. Op Instagram deelt Jinek haar bijzondere week.

'Traagheid' 

Waar de presentatrice normaal gesproken 's ochtends vroeg vertrekt, om Jinek voor te bereiden, heeft ze nu alle tijd voor haar zoontje. 'De traagheid van het echte leven, daar had ik deze week juist weer alle tijd en, lamgeslagen door corona, rust voor in mijn lijf', schrijft Eva bij de Instagram post. De presentatrice geniet dan ook met volle teugen van deze 'traagheid'. 'Ik heb veel gelegen of schuin gehangen, ik ben aan vier boeken tegelijk begonnen – heel goede trouwens, waar ik jullie binnenkort meer over zal vertellen – en ik heb vooral meer tijd kunnen doorbrengen met mijn Pax.'

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Still 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.