Opnieuw pech voor Raymond van Barneveld: huis deels ingestort

Door Redactie
Opnieuw pech voor Raymond van Barneveld: huis deels ingestort

Het zit Raymond van Barneveld niet mee. Een groot deel van de gevel van zijn woning is ingestort. Dat bevestigt zijn manager Ben de Kok op Twitter. 

Een dartblog berichtte eerder dat het dak naar beneden is gekomen, maar dat klopt niet. 'De zijgevel is ingestort en niet het dak,' laat de Kok weten. 'Verder niemand gewond, alleen materiële schade.' De darter heeft een huis in de Haagse wijk Ypenburg.

Ongedeerd

Raymond was niet thuis op het moment dat de gevel naar beneden kwam. Zijn vriendin Julia was wel aanwezig, maar is ongedeerd gebleven.

Niet meer in een diep dal

Het is de afgelopen tijd voor Raymond van Barneveld geen makkelijke periode geweest. Zo stopte hij begin 2020 met professioneel darten en bracht hij een biografie uit die nogal wat stof deed opwaaien. Maar in een diep dal zit hij inmiddels niet meer. Dat vertelt hij aan Radio 538. 'Er zijn veel te veel leuke dingen in het leven om bij de pakken neer te gaan zitten.' Barney geeft dan ook eerlijk toe dat het een tijdje niet zo lekker ging. 'Ik heb natuurlijk jarenlang onder ongelooflijke druk en stress geleefd. Daarnaast is het privé natuurlijk ook even niet zo goed gegaan de laatste jaren, dat weten we ook allemaal.' Hij heeft veel steun gehad van vrienden en familie, maar ook van zijn nieuwe vriendin Julia.

Beeld: Peter Smulders 

Opnieuw pech voor Raymond van Barneveld: huis deels ingestort

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.