• Boer zoekt Vrouw

Opnieuw grote hilariteit om boer Rob in 'Boer zoekt Vrouw'

Door Redactie
Opnieuw grote hilariteit om boer Rob in 'Boer zoekt Vrouw'

Gisteren brak het keuzemoment aan voor een groot deel van de boeren. Voor Hans viel er niks meer te kiezen, hij hield Dinie, euh Annette over op de boerderij. Gelukkig kan zij wel lachen om de kleine verspreking van de Brabander, maar op andere plekken in het land vloeiden de tranen rijkelijk.

Rob besluit zijn dames te imponeren met een dansje op de Snollebollekes, maar Wendy voelt het 'wauw-effect' nog niet. 'Wel het wauw-effect gewoon omdat het gezellig en leuk is, maar niet het 'wauw' van ik zal hem bespringen.' 

Kiezen

Toch hakt Rob even later zelf de knoop door en hij besluit Wendy te vertellen wat hij voor haar voelt. Zij kaart op haar beurt weer haar twijfels aan bij de boer, maar hij heeft zijn keuze al gemaakt. 'Ik zoek niet de makkelijkste weg, ik zoek waar ik echt de meeste vlinders mee heb en dat ben jij. Dat is ook geen gemakkelijke keuze, maar ik ben niet iemand die de gemakkelijke weg kiest. Ik ga wel de uitdaging aan.'

Afscheid

Het is Wendy die zijn hart helemaal op hol jaagt en er is weer een kusje. Wachten op Yvon om Sonja deze boodschap te geven doet hij niet. Hij besluit haar te zeggen dat het keuzemoment morgen niet gaat komen, omdat hij al gekozen heeft. Hoewel de dansjes van de boer voor een hoop hilariteit zorgen op Twitter, vinden ze wat de boer vervolgens doet niet helemaal netjes. 'Rob ga je nou echt zitten lebberen terwijl er iemand afscheid moet nemen en er bij staat?', vraagt iemand zich af.

Koude kermis

Ook denken kijkers dat Rob weleens de verkeerde keuze gemaakt zou kunnen hebben. 'Ik ben bang dat Rob van een hele koude kermis gaat thuiskomen', laat iemand achter. Wendy geeft toe aan Yvon dat er een hoop 'mixed feelings' zijn. 'Gevleid, verward, beetje angstig, blij, eigenlijk alles wel wat ik nu voel.' De blondine is angstig dat ze hem liefdesverdriet gaat bezorgen. 

Tekst gaat verder onder de post.

Keuzemoment

Boer Jouke koos - niet geheel verrassend - voor Karlijn, waardoor de tranen bij Lotte rijkelijk vloeide. Toch heeft ze even later alweer vrede met de beslissing en denkt ze dat het beter is zo. Boer Evert en boerin Janine moeten nog kiezen, maar dat moment lijkt tot op het laatste moment spannend te blijven. Wist de brief van Maud dan toch het hart van de nuchtere boer te veroveren?

Bron: Twitter | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.