Opnieuw fikse tegenvaller voor Chateau Meiland's Nadège

Door Redactie
Opnieuw fikse tegenvaller voor Chateau Meiland's Nadège

Het zit niet mee voor Chateau Meiland's Nadège. De oud-huishoudster heeft namelijk weer een flinke tegenvaller te verduren gekregen.

Dit keer gaat het weer om gezondheidsklachten...

Moeilijke periodes

Nadège, de oud-huishoudster van de familie Meiland in Frankrijk, moet opnieuw een flinke tegenslag doorstaan. De afgelopen periode was het roerig voor Nadège; Martien en Erica vertrokken naar Nederland, ze kreeg ruzie met hen, er werd een tumor bij haar vastgesteld én ze kon de bruiloft van Meiland-telg Maxime niet bijwonen. De narigheid lijkt maar niet op te houden, want nu heeft Nadège wederom gezondheidsklachten. Ze moet in september namelijk geopereerd worden. 

Onder het mes

Nadège vertelde aan Shownieuws over haar nieuwe kwaal waar ze aan lijdt. Haar bijnier produceert blijkbaar veel te veel cortisol. Hierdoor moet de huishoudster wéér onder het mes. Gelukkig gaat het herstel van de tumor in haar keel vrij voorspoedig en is de bijnier een 'klein probleem'. Uiteindelijk zou het wel een groot probleem kunnen worden, vandaar dat Nadège geopereerd moet worden in september. 

Bron: Veronica's Superguide | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.