• Boer zoekt Vrouw
  • Liefde

Opnieuw babynieuws bij 'Boer zoekt Vrouw': boer Henk vader geworden

Door Redactie
Opnieuw babynieuws bij 'Boer zoekt Vrouw': boer Henk vader geworden

Yvon Jaspers (47) kan weer op kraambezoek! Boer Henk en zijn vrouw Fiona hebben namelijk hun vierde kindje gekregen, zo is te lezen op de website van Boer zoekt Vrouw.

Het meisje kreeg de prachtige naam Hailey. Henk laat weten: 'We zijn heel gelukkig met onze vier gezonde kinderen. Dan komt het vanzelf wel goed, zeggen we tegen elkaar. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet.'

Vier kinderen

Dat het ooit zo'n drukke boel zou worden op de boerderij, had ook Fiona niet verwacht. 'We zijn heel dankbaar dat ze alle vier gezond zijn. Het is natuurlijk wel druk, met het bedrijf, het huishouden en nu vier kinderen. Maar het is gezellige drukte.'

Zesde seizoen

De vonk tussen de boer en Fiona sprong over in het zesde seizoen van Boer zoekt Vrouw. Inmiddels zijn ze heel wat jaren én kinderen verder. Naast hun pasgeboren dochtertje, hebben ze ook al twee dochters (Jolene en Lizzy) en een zoon (Owen).

Bron: Nu.nl | Beeld: KRO-NCRV

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.