• Liefde

Opmerkelijke wending: was Jeffrey wel écht op zoek naar relatie in 'B&B Vol Liefde'?

Door Redactie
Opmerkelijke wending: was Jeffrey wel écht op zoek naar relatie in 'B&B Vol Liefde'?

Jeffrey uit het populaire programma 'B&B Vol Liefde' claimde onder de indruk te zijn van B&B-houdster Roxanne, maar was hij wel echt voor de liefde in Noord-Brabant? In de B&B bleken de twee al gauw totaal geen match. Had Jeffrey dat aan kunnen zien komen? Misschien. Aan zijn doel zou je met de kennis van nu immers best kunnen twijfelen. 

Wellicht was Jeffrey voornamelijk in de B&B voor zijn eigen 15 minutes of fame en niet zozeer om het hart van Roxanne te veroveren. De beste man laat er immers geen gras over groeien en is nu alweer in het volgende datingprogramma te bewonderen. Dus óf hij ambieert zoveel mogelijk momenten in de spotlights, óf hij is toch echt - heel erg - op zoek naar een geschikte levenspartner...

Celebrity Matchmakers

Jeffrey is momenteel te zien in de nieuwe Videoland-show Celebrity Matchmakers, dat deze week van start ging bij de streamingsdienst. Hierin gaan drie BN’er-duo’s (Bo Wilkes & Pauline Wingelaar, Edson da Graça & Donnie, en Soundos El Ahmadi & haar moeder Rhimou) met twee door hun uitgekozen mannen de strijd om het hart van de knappe single Larissa Bruin aan. Je begrijpt: ook Jeffrey pakte zijn kans, maar hij werd na een speeddate met het matchmaking-duo Edson en Donnie helaas niet uitgekozen.

Grappenmaker?

Hoewel dat in B&B Vol Liefde niet echt is gebleken, gaf Jeffrey bij de mannen aan dat humor zijn sterkste kwaliteit is. Nou, daar zijn Edson en Donnie ook niet vies van, dus waren ze benieuwd wat hij voor lolligs uit z'n mouw kon schudden. Wat volgde was een pijnlijke stilte, omdat Jeffrey geen goede grap paraat had. Deze domper maakte dat Donnie en Edson hem niet hebben uitgekozen voor 'Team Edson/Donnie'. Zou Jeffrey binnenkort wellicht ook zijn opwachting maken in First Dates?

Bron: Videoland | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.