• Liefde

Operatie baarmoederhalskanker succesvol: Oscar Kazàn, ‘Bregje is wéér zwanger’

Door Redactie
Operatie baarmoederhalskanker succesvol: Oscar Kazàn, ‘Bregje is wéér zwanger’

Begin dit jaar werd er bij Bregje, de 29-jarige verloofde van Oscar Kazàn, baarmoederhalskanker geconstateerd. Inmiddels is zij succesvol geopereerd en in verwachting van hun vierde kindje. In Story vertelt Oscar over de moeilijke tijd die de Kazàn-familie heeft moeten doorstaan.

De afgelopen maanden heeft de familie Kazàn veel tegen-slagen te verwerken gekregen. Zo kwam er een gedwongen stop voor al hun internationale optredens, werd Oscars echtgenote Bregje getroffen door baarmoederhalskanker en Lara, de dochter van Hans Kazàn, blijkt te kampen met een zeer zeldzame ongeneeslijke ziekte. ‘We konden dus wel wat goed nieuws gebruiken,’ vertelt Oscar Kazàn (40) aan Story.

Kinderwens

‘Mijn vrouw Bregje is in verwachting. Volgend jaar mei is ze uitgerekend en krijgen Skyler en de tweeling Felix en Oscar er een broertje of zusje bij.’ Oscar heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een groot gezin wil. ‘Toen Bregje en ik verliefd werden, was dat een van de eerste dingen die we bespraken. Want ook zij gaf direct aan het liefst veel kinderen te willen. Ik weet uit ervaring hoe gezellig het is als je met twee broers en een zus opgroeit. Bregje, die enig kind is, heeft dat altijd gemist. Dat wilde ze niet voor haar eigen kinderen.’

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Door: Karin Riethoven | Beeld: Instagram, Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.