Op1-duo meer dan alleen collega’s: Jort Kelder troost Welmoed Sijtsma na liefdesbreuk

Door Redactie
Op1-duo meer dan alleen collega’s: Jort Kelder troost Welmoed Sijtsma na liefdesbreuk

Nadat de verloving van Welmoed Sijtsma en haar jeugdliefde Erik werd verbroken, huilde de presentatrice uit op de schouder van Op1-collega Jort Kelder. Sindsdien zijn de twee closer dan ooit.

Welmoed Sijtsma (31) werd in 2019 op Ibiza ten huwelijk gevraagd door Erik Egberts, met wie ze al sinds haar zeventiende samen was. Maar van een bruiloft is het nooit gekomen. Begin dit jaar gingen de twee uit elkaar. ‘Dat was heel verdrietig,’ vertelt Welmoed aan Story. ‘Zeker als je verloofd bent en meer dan tien jaar samen bent geweest.’ Op1-collega Jort Kelder (57) bood een schouder aan om op uit te huilen. ‘Ik kan heel goed met Jort praten. Hij is heel open en eerlijk. En hij heeft zelf ook het nodige meegemaakt op liefdes-gebied. Dat we zulke gesprekken voeren, zegt wel iets over onze goede band. Jort is echt een lieve man.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.