Op1 door met één duo? Presentatrice Fidan Ekiz reageert

Door Redactie
Op1 door met één duo? Presentatrice Fidan Ekiz reageert

De presentatie van Op1 wordt nu nog gerouleerd, maar het zou zomaar kunnen dat de talkshow binnenkort door één presentatieduo wordt gepresenteerd. De keuze zou dan vallen op kersvers duo Sven Kockelmann en Fidan Ekiz.

Het gerucht is de wereld in geslingerd door RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink. 'Ik heb het idee als ik dit duo zie: dit is het begin van het einde van die verschillende duo’s, ze willen gewoon in gaan zetten op dit tweetal', zegt hij in het showbizzprogramma. 

Reactie Fidan

Fidan Ekiz reageert mysterieus maar veelzeggend op het gerucht. Als haar gevraagd wordt of ze extra druk voelt omdat ze straks wellicht het enige presentatieduo worden op de late avond van NPO 1, antwoordt ze: 'Nee. Ik heb met Jeroen Pauw op die plek gezeten, dus ik denk dat ik wel wat druk gewend ben. Ik heb er vooral zin in.'

Blij met Sven

De presentatrice hoopt lol te maken en daarnaast relevante items te maken. 'Hopelijk hebben we goede, leuke, belangrijke en urgente uitzendingen', zegt ze in Weekend. 'Nee, ik denk niet aan de druk, eerlijk gezegd.' Fidan is blij met haar presentatiegenoot. 'Ik vind het leuk, ik ben blij. Sven is een heel goede en lieve man. We mogen elkaar, vinden elkaar leuk en goed. Voor de rest is het afwachten, we zien wel wat er gaat komen.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.