Op déze datum worden de kandidaten van het nieuwe seizoen 'WIDM' bekend gemaakt

Op déze datum worden de kandidaten van het nieuwe seizoen 'WIDM' bekend gemaakt

We hebben maar net het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol' achter de rug, of het nieuwe seizoen staat al bijna klaar. De startdatum van alweer het 21e seizoen is al bekend, maar verder weten we nog niets. Maar dat gaat snel veranderen want de regisseur van het succesvolle programma kwam vandaag naar buiten met wel een heel leuk nieuwtje over de kandidaten. 

In het 20e seizoen, wat in september van dit jaar begon, kwamen allemaal oud-kandidaten terug om het bekende spel nog eenmalig te spelen. Maar in het aankomende seizoen kunnen we toch weer - zoals vanouds - nieuwe gezichten verwachten. Wie dat zijn weten we nog niet, maar daar gaat snel verandering in komen. 

Nieuwe kandidaten WIDM

'Wij gaan de kandidaten van seizoen 21 bekendmaken op 21 december in Moltalk,' schrijft regisseur Richard McCullough op zijn Instagram. Daarmee zegt de regisseur dus ook dat er een speciale aflevering van het napraatprogramma te zien is. 

Roddels

Natuurlijk gaan er hier en daar al geruchten rond over de potentiële nieuwe kandidaten. Zo zou het zomaar mogelijk zijn dat Erik de Vogel - die Ludo Sanders in 'GTST' speelt - meedoet aan het programma. Maar ook deze twee presentatrices staan hoog op de verdachtenlijst. 

21e seizoen

Het 21e seizoen van het programma Wie is de Mol? gaat van start op 2 januari. Het was onzeker of het programma door kon gaan in coronatijd. In de video spreekt Van de Westelaken de nieuwe kandidaten toe. 'Kandidaten. De komende periode zullen jullie fysiek en mentaal uitgedaagd worden. Wie is te vertrouwen en wie niet?', aldus Rik van de Westelaken. 

Jeroen is De Mol

In het jubileum seizoen mocht Jeroen Kijk in de Vegte er met de eer vandoor en zich de 20e Mol van het programma noemen. Kijk in de Vegte zegt zelf het volgende over zijn rol als saboteur. 'Alles wat ik vertelde moest even door die filter', blikt de mol tegenover het ANP terug op de maanden waarin hij zijn geheim moest bewaren. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, AVROTROS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.