Op déze datum gaat het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt van start

Door Redactie
Op déze datum gaat het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt van start

Bakfans hebben na de kerst nog iets om zich op te verheugen: het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt gaat op zondag 27 december weer van start. Dat maakte jurylid Janny van der Heijden donderdag op de Instagrampagina van het programma bekend.

In een video roept Van der Heijden iedereen op om de datum in de agenda te zetten. Woensdag hintte mede-jurylid Robèrt van Beckhoven ook al op de start van het programma. Hij zette het alvast in zijn eigen agenda, maar in die video was de datum nog niet in beeld te zien.

Coronamaatregelen

In het achtste seizoen van het bakprogramma wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de coronamaatregelen, laat Omroep MAX in een verklaring weten. 'De HHB-tent is twee keer zo groot, de bakkers zijn drie keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven vier keer zoveel en André.. is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers.'

Bron: ANP | Beeld: Omroep MAX

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.