Ook zoon Dré staat stil bij zeventigste verjaardag van vader André Hazes sr.

Door Redactie
Ook zoon Dré staat stil bij zeventigste verjaardag van vader André Hazes sr.

Niet alleen zus Roxeanne en moeder Rachel delen vandaag een eerbetoon aan André Hazes Senior, ook zoon Dré staat stil bij zijn verjaardag. 

Rachel en Roxeanne delen beide een prachtige tekst op Instagram, maar zoon André houdt het kort. De zanger deelt ook een jeugdfoto samen met zijn vader en schrijft er alleen '70? ' bij. 

Brief aan André

Rachel Hazes heeft een emotionele brief geschreven aan haar overleden man André Hazes senior ter ere van zijn geboortedag. 'Jeetje Dré; wat mis ik jou iedere dag steeds meer', schrijft de 51-jarige Rachel, die een foto van de brief deelt op haar Instagram. 'Mijn leven en mijn hart zal altijd staan in het teken van jou', vervolgt ze. Ze is naar eigen zeggen dagelijks bezig met de volkszanger, die bekend werd met liedjes als Zij Gelooft In Mij en Kleine Jongen. 'Maar doe dat met alle liefde voor jou en jouw fans.'

Herinneringen koesteren

Dochter Roxeanne koestert de herinneringen die ze aan haar vader heeft, ook al zijn dat er minder dan dat ze zou willen. 'Ik koester je karaktereigenschappen, die ik in mezelf terugvind, waardoor ik de mooiste versie van mezelf kan zijn. Ik koester wie je op mijn pad stuurt. Mijn Erik, mijn zoon en de mensen waar ik gelukkig van word. Ik koester je wijze lessen, onze vriendschap en vader dochter band. En ik koester dat je de eerste belangrijke man in mijn leven bent.' 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.