Ook Wilfred Genee heeft last van tinnitus: 'Het is echt klote'

Wilfred Genee

Wilfred Genee heeft 'behoorlijke last' van tinnitus. Dat vertelde de 55-jarige presentator in De Oranjewinter. 'Ik kan uit eigen ervaring zeggen, het is echt helemaal niet fijn. Het is echt klote.'

Genee kreeg last van tinnitus, ook wel oorsuizen genoemd, nadat hij ooit met een pistool een wedstrijd voor het goede doel moest openen. De organisatie had Genee niet verteld dat hij het pistool niet vlakbij zijn oor moest houden. 'Toen kreeg ik een enorme piep', aldus Genee.

Een poosje terug moest Genee samen met zijn vaste collega's Johan Derksen en René van der Gijp een promo opnemen. Ook toen was er een 'enorme knal'. 'Sindsdien heb ik er ook weer meer last van.' Volgens Genee heeft ook Hélène Hendriks last van oorsuizen. 'Die heeft ook enorme last van tinnitus.'

Zware tinnitus 

Ook Waldemar Torenstra heeft last van zware tinnitus. Dat vertelde hij aan het AD voor de Mezza-rubriek Hemd van het Lijf. ‘Lang gedacht: als ik maar niet gek word van die piep.’ Toch heeft Torenstra hier ‘redelijk mee leren leven’, zegt de 48-jarige acteur. Dit wordt in het artikel gemeld onder het kopje 'grootste opluchting'.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.