Ook Teddy al muzikaal: Bibi zingt samen met dochtertje in zoet filmpje

Door Redactie
Ook Teddy al muzikaal: Bibi zingt samen met dochtertje in zoet filmpje

Met twee zingende ouders, kán het haast niet anders dat de kleine Teddy ook behoorlijk muzikaal gaat worden. Jong geleerd is oud gedaan, laat Bibi (29) daarom maar alvast op Instagram zien.

Wanneer ze de kleine meid na het douchen vraagt wat ze wil doen, besluit Teddy namelijk het liedje Slaap kindje slaap in te zetten.

Prachtige optredens

Waylon timmert al jaren hard aan de weg als zanger en ook Bibi liet Nederland kennismaken met haar bijzondere stem tijdens het programma It takes two. Hier wist ze samen met Waylon, die toen nog alleen haar coach was, hoge ogen te gooien met prachtige optredens. Uiteindelijk ging Bibi er zelfs met de winst vandoor en is ze inmiddels bezig met het maken van haar eigen nummers.

Slaap kindje slaap

Het maken van muziek is Teddy, die deze week alweer twee kaarsjes mocht uitblazen, dus met de paplepel ingegoten. In de video op Instagram zingt ze dan ook luidkeels mee met het nummer. Al heeft ze wel zo haar eigen ideeën over hoe het nummer beeïndigd moet worden. Zo probeert Bibi haar te laten rijmen met het woord aap, na de zin: 'Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap. En Teddy is een…' In plaats van het woord ‘aap’ te noemen, ziet Teddy zichzelf liever als een vogel. En dat leidt tot een ietwat verbaasde reactie van haar mama.

Rare zangvogel

'Die zag ik niet aankomen… #rarevogel #rarezangvogel #weleenschonevogel #goodnight', schrijft Bibi dan ook bij de video. Het schattige filmpje kan inmiddels al op veel zoete reacties rekenen. 'Zo lief en schattig. Wat is ze toch een schatje en mooi zingen kan ze ook al', 'Nu al humor, geweldig' en 'Zo lief dat stemmetje', luidt het in de comments.

Bekijk de schattige video hieronder.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.