Ook Selma van Dijk weg bij Hart van Nederland

Door Redactie
Ook Selma van Dijk weg bij Hart van Nederland

Na het afscheid van collega Gallyon van Vessem zal ook Selma van Dijk niet terugkeren bij Hart van Nederland. De presentatrice had 14 oktober haar laatste uitzending, zo meldt Shownieuws.

Ook voor haar zal er door de veranderingen binnen het programma geen rol meer in de presentatie zijn weggelegd. Selma laat weten over haar vertrek: 'Ik heb de afgelopen 16,5 jaar met veel liefde, toewijding en plezier Hart van Nederland gepresenteerd, daar ben ik trots op en daar zal ik altijd met warme gevoelens op terug kijken.'

Vast onderdeel

Ze wil iedereen dan ook bedanken voor alle reacties en reageert nog: 'Wat ik altijd zo leuk vond om te horen van kijkers is dat ze het zo fijn vonden dat ze voor het slapen gaan nog eventjes mijn stem hoorden. Voor veel mensen ben je toch een vast onderdeel voor hun dag, ik hoorde er bij als een soort dagelijks ritueel.'

Geen afscheid

De presentatrice heeft dus niet echt afscheid kunnen nemen. 'Dat liep uiteindelijk zo, dat is ook een beetje vreemd. Maar het idee dat ik echt afscheid moet nemen in de uitzending is ook niet aan mij besteed', verklaart Selma aan RTL Boulevard.

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.