• Showbizz

Ook Nikkie Plessen laat zich uit over eigen Photoshop-blunder

Door Redactie
Ook Nikkie Plessen laat zich uit over eigen Photoshop-blunder

Vorige week was het herfstvakantie dus een mooi moment voor Nikkie Plessen en haar gezin om naar de zon te vertrekken. Natuurlijk kon de modeontwerpster het niet laten om een vakantiekiekje te delen. Dat het geen spontane foto was, bleek uit de Photoshop-blunder die menig volger opviel. 

De RTL Boulevard-presentatrice had haar lijf op de foto's een stuk dunner gemaakt. De oplettende kijker ziet dat de rand van de boot niet recht naar beneden loopt, wat erop duidt dat de foto bewerkt is. Ook heeft ze haar gezicht flink bewerkt met een fotobewerkingsprogramma.

Kwaad

Tim den Besten maakte zich kwaad om het gephotoshop van Nikkie. Hij repost de bewerkte vakantiefoto op zijn Instagram Stories. 'Haai haai, ik ben Nikkie Plessen en ik verneuk graag jonge meisjes met mijn gestoorde photoshoppings xxxx', schrijft hij erbij.

Sneren

Gisteren vertelde Nikkie bij RTL Boulevard over lange broeken. 'Ik ben fan van de lange broek, maar dat komt ook – en dat is eigenlijk de tip voor alle korte mensen op deze wereld – is dat een lange broek je erg lang maakt, omdat je er ook erg lange hakken onderaan kunt', vertelde ze. 'Als je kijkt: ik heb dus nu ook deze hele hoge broek aan met hele hoge hakken erbij, dan oog je optisch langer.' Dan begint ze zelf over haar Photoshop-blunder en sneert hilarisch: 'Dan hoef je niet te photoshoppen. Daar ben ik ook niet zo goed in blijkbaar. Haha.'

Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.