Ook deze BN'ers doen mee aan nieuw seizoen De Verraders

Er zijn een aantal nieuwe BN'ers toegevoegd aan het lijstje met kandidaten voor het nieuwe seizoen van het programma De Verraders.

De Verraders
© RTL

Omroep MAX-baas Jan Slagter, tv-kok Herman den Blijker en presentatrice Pernille La Lau doen komend seizoen mee aan de RTL 4-hit De Verraders. De makers strikten ook onder anderen acteurs Ferri Somogyi en Thomas Cammaert en Kris Kross Amsterdam-broers Jordy en Sander Huisman.

Eerdere bekendmakingen

Vrijdagmiddag werden de eerste namen al genoemd. Zo zijn dud-voetballer Nathan Rutjes, schrijfster Sunny Bergman en voormalig model Irene van de Laar van de partij, maar dat is nog niet alles... Een aantal andere Bekende Nederlanders zullen ook gaan deelnemen.

Nieuw seizoen De Verraders

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf 3 maart te zien bij RTL 4. Het is de derde reguliere reeks van het programma. Via streamingdienst Videoland waren eerder nog twee Halloween-edities te zien. De Verraders is inmiddels ook buiten Nederland een succes. Het format is al verkocht aan vijftien landen. Het Nederlandse nieuwe seizoen speelt zich dit jaar af in Frankrijk. 

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!