Ook broer van déze BN'er blijkt een superster te zijn

DNA Singers blijkt een groot succes! Elke week stelen familieleden van BN'ers de show. Zo kan Nick Schilder een nieuwe carrière beginnen met zijn twee broers, zong de neef van Monique Smit de sterren van de hemel en schoot Ben Cramer vol toen zijn dochter een prachtig optreden verzorgde op het podium. En ook gisteravond was het weer raak!

DNA Singers

Donderdagavond kwam deelnemer Rick het podium opgelopen. Veel tijd had het panel met daarin Jaap Reesema en Lex Uiting niet nodig om te raden bij welk bekend familielid Rick hoorde. Misschien verraadde zijn stem niet zijn roots, maar zeker wel zijn uiterlijk. 

'Ik zie het en ik weet het', laat Jaap meteen weten als Rick wordt voorgesteld aan de panels. Lex Uiting moet nog wel even nadenken en gaat BN'ers uit Volendam af. Ook Jeroen zit in die hoek, mede door zijn stem. Rick kiest voor een liedje van Racoon en dat zorgt voor een extra naam in het spel. 

Complimenten 

Rick doet overigens niets met zingen. Hij is dj. Toch zingt hij de sterren van de hemel. Hij krijgt zelfs complimenten van Jeroen van Koningsbrugge. 'Het is een pittig nummer, ik heb het zelf ook een keer moeten zingen. Het is niet zo makkelijk als het lijkt. Je hebt het echt goed gedaan.'

Manier van praten

Wanneer het tijd is om te raden, laat Jaap zijn eerste keuze horen. Rick is het broertje van Tim Douwsma. Ook Holly Mae Brood, die bij Jeroen in het panel zit - ziet het opeens. 'Je lijkt erop. Ook de manier van praten. Ik denk het ook.' Uiteindelijk zijn de panels en het publiek zo benieuwd naar het eindresultaat dat het bekende familielid van Rick zich meteen als eerste moet onthullen. En ja hoor: daar staat Tim Douwsma. 'Ik ben ontzettend trots!'

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!