Ook Bridget Maasland stapt naar de rechter om uitspraken

Door Redactie
Ook Bridget Maasland stapt naar de rechter om uitspraken

RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland sleept weekblad Privé voor de rechter. De 45-jarige vriendin van André Hazes doet dit omdat het blad uitspraken heeft gedaan die volgens haar niet kloppen.

Dat heeft Peter R. de Vries, die haar voor de rechter vertegenwoordigt, bekendgemaakt in RTL Boulevard. Hazes won woensdag een zaak tegen Privé over een foto van zijn 3-jarige zoontje die het blad op de voorpagina had gezet. Het blad plaatste een excuus voor deze foto en maakte een vergoeding over aan een dierenkennel op Bonaire.

Patty Brard

Maasland valt over uitspraken die Privé recent deed. Het blad stelde dat zij al eerder het bed heeft gedeeld met André Hazes tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014. Dit werd ook gepubliceerd in De Telegraaf. Volgens de presentatrice is hier niets van waar. Het kort geding dient donderdagochtend.

Getuigen

Volgens Peter R. de Vries zijn er veel mensen die kunnen getuigen dat de claim van Privé niet waar is. Hij stelt dat de reputatie van Bridget is aangetast. 'Je kan niet zeggen: je weet wel hoe het werkt omdat je een BN'er bent en dus moet je je dit soort dingen maar laten welgevallen', zei hij in de uitzending.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Ook Bridget Maasland stapt naar de rechter om uitspraken

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.