• Angela de Jong

Ontslag voorspeld: 'Gordon moet vrezen voor zijn baan bij SBS'

Door Redactie
Ontslag voorspeld: 'Gordon moet vrezen voor zijn baan bij SBS'

Tv-kenner Angela de Jong (45) voorspelt het ontslag van Gordon (52) bij SBS. Volgens haar zou een nieuw seizoen van Geer en Goor hem alleen nog kunnen redden.

Door de fusie van Talpa en RTL moeten veel BN'ers vrezen voor hun baan, denkt Angela. De tv-criticus heeft een aantal presentatoren in gedachten die straks op straat komen te staan. Gordon is daar een van. 'Hij slaat tegenwoordig geen deuk in een pak boter meer', zegt ze in de AD Media Podcast.

Nieuw seizoen Geer en Goor?

Volgens Angela is er nog maar een oplossing die hem kan redden. 'Als ze hem zo gek krijgen – en vooral Gerard Joling zo gek krijgen – om nog een keer Geer & Goor te gaan doen… Reken dan maar dat hij gewoon weer een contractje krijgt. Misschien voor een jaar. Ik zal niet zeggen weer voor vijf jaar voor heel veel geld, maar…'. Of dat een echte oplossing is, is nog maar de vraag. Gordon en Gerard zijn op dit moment niet bepaald op goede voet met elkaar.

Op de wipstoel

Angela heeft ook weinig vertrouwen in Jan Versteegh. Ze verwacht dat zijn contract wordt ontbonden. 'Wat moet je daarmee? Lingo kan iedereen presenteren die bij RTL een contract heeft.' Geraldine Kemper en Kim-Lian van der Meij zouden ook op de wipstoel zitten.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Mediacourant

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.