Ontroerende beelden: Zó gaf Damián van der Vaart zijn moeder Sylvie Meis weg

Door Redactie
Ontroerende beelden: Zó gaf Damián van der Vaart zijn moeder Sylvie Meis weg

Op de dagenlange droombruiloft van Sylvie Meis vervulde haar zoon Damián van der Vaart een belangrijke rol. Hij gaf haar weg aan haar inmiddels echtgenoot Niclas Castello. De pasgetrouwde diva deelt de ontroerende beelden. 

Sylvie en Niclas hielden hun bruiloft klein vanwege corona. Maar uiteindelijk kan iedereen toch nagenieten van de grote dag. De diva houdt de regie strak in handen en deelt zélf de beelden van hun trouwerij. Zo ook Damián die haar naar het altaar begeleidde. 'Je bent altijd aan mijn zijde,' schrijft de trotse Sylvie. 'Ik ben zo trots dat ik je moeder ben.'

Ouders niet aanwezig

Normaliter geeft de vader de bruid weg, maar Sylvie's ouders konden helaas niet aanwezig zijn op de bruiloft. Een betrouwbare bron laat weten dat Sylvie in goed overleg met haar ouders heeft besloten dat het niet verantwoord is dat zij afreizen naar Florence in Italië, waar het huwelijk plaatsvond. Sylvie's ouders wonen in de regio Antwerpen, België, waar het coronavirus weer flink is opgelaaid. Daarbij is de gezondheid van Sylvie's vader Ron (66) niet goed genoeg om af te reizen naar Italië. Hij kampt met een nierziekte en zijn vrouw Rita is vanwege besmettingsgevaar genoodzaakt bij hem te blijven.

Tekst gaat verder onder de foto's

Nog meer bijzondere beelden 

Sylvie trakteert haar fans op nog meer beelden. Zo deelt ze een video van een intiem moment tussen haar en haar kersverse echtgenoot bij het altaar, en een foto waarop ze poseert met haar broer Daniël en zijn man. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.