Ontknoping Wie is de Mol? in deze bioscopen te zien

De finale van Wie is de Mol? is ook dit jaar weer in de bioscopen te volgen. Pathé maakte maandag bekend dat de laatste aflevering van het 23e seizoen in 25 bioscopen zal worden vertoond.

Wie is de Mol?

De ontknoping van Wie is de Mol? nadert. Fans van het AVROTROS-programma kunnen de ontmaskering van de mol dit jaar opnieuw de bioscoop aanschouwen. Zo kunnen fans op 11 maart onder meer terecht in vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De kaartverkoop is al begonnen.

De finale van het programma is dit jaar live vanuit Paleis Soestdijk in Baarn. De ontknoping op 11 maart zou eigenlijk op de vaste stek in het Amsterdamse Vondelpark zijn, maar de belangstelling was zo groot dat is gekozen voor een grotere en centralere locatie, maakte AVROTROS eerder bekend.

Onthulling Wie is de Mol?

De onthulling in de voortuin van het paleis met presentator Rik van de Westelaken is vrij toegankelijk voor publiek. AVROTROS-leden kunnen daarnaast 'golden tickets' aanschaffen voor onder meer de beste plek tijdens de finale en een fotomoment met de afvallers.

Overige kandidaten

In het huidige seizoen zijn Soy Kroon, Ranomi Kromowidjojo, Daniël Verlaan en Jurre Geluk nog te zien. Welke deelnemer de boel saboteert, wordt dus op 11 maart duidelijk.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.