Onthult: woont Raven echt op de boerderij van het programma Boerderij van Dorst?

Door Redactie
Onthult: woont Raven echt op de boerderij van het programma Boerderij van Dorst?

Het programma Boerderij van Dorst is ook dit seizoen weer een kijkcijferhit. Raven van Dorst ontvangt elke week een BN'er-duo die ook bij de presentator op de boerderij blijft slapen. Toch vragen velen zich af: woont Raven er ook echt of?

Tijdens de opnames blijven de gasten bij Raven op de boerderij slapen. Maar verblijft hen nadat de camera's zijn gestopt met draaien ook daar of? 

Eerste seizoen

Tijdens het eerste seizoen verbleef de presentator in ieder geval wel echt op de boerderij. 'Ik liep al een tijdje rond met het idee om buiten de stad te gaan wonen en iets meer zelfvoorzienend te gaan leven', vertelde Raven destijds tegen Veronica Superguide. 'Het leek me goed om dat leerproces in te gaan: zelf groenten verbouwen, dingen opknappen, in de weer met geiten en kippen. Dus nu woon ik sinds april het leeuwendeel van mijn tijd op die boerderij.'

Boerderij

Of de presentator ook dit seizoen veel op de boerderij te vinden is? Nee, maar dit komt door Ravens rockmetalband Dool. 'Raven heeft in het eerste seizoen veel tijd op de boerderij doorgebracht en woonde er afwisselend met diens woning in Rotterdam. Nu de samenleving weer open is gegaan, en de concertzalen ook, betekent dat dat Raven weer kan optreden met de band. Die is dus nu minder op de boerderij en weer meer met muziek bezig', laat een woordvoerder van BNNVARA aan Veronica Superguide weten. 

Dieren

Wie er dan voor de dieren zorgt tijdens de afwezigheid van Raven? 'Als die er niet is, worden de zorgen overgenomen door deskundige mensen rond de boerderij (die ons ook al vaak helpen met van alles en nog wat door het jaar heen), zoals de buren die een zorgboerderij runnen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij komen vaak helpen en houden tijdens afwezigheid een oogje in het zeil.'

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.