Onno & Albert kopen appartement in Maastricht

Door Redactie
Onno & Albert kopen appartement in Maastricht

Hoes & Verlinde keren terug naar de stad die Onno zo dierbaar is. Hoewel de twee al regelmatig gespot werden in het Maastrichtse nachtleven, hebben ze nu ook een appartement gekocht in de stad in Limburg. 

Volgens Bekende Buren gaat het om een stulpje in de Kapoenstraat. Het is een driekamerappartement met een woonoppervlakte van 95 vierkante meter. Kosten? Zo'n 462.500 euro. 

Burgemeesterswoning

Deze aankoop is kort na de verkoop van de voormalige burgemeesterswoning van Hoes. Ook na de scheiding werd dit appartement aangehouden, zelfs nadat Onno gedwongen moest vertrekken als burgemeester. Deze keer zou de aankoop een soort tweede huis zijn voor het 'stel'. Waarom ze gezamenlijk tot een aankoop overgaan terwijl de twee niet langer bij elkaar zijn, blijft gissen. Wel staat vast dat de twee het al langere tijd weer heel gezellig hebben samen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Onno & Albert kopen appartement in Maastricht

Bron: 1Limburg | Beeld: ANP