• Familie Gillis

Ondanks negativiteit Massa is Kassa blijft Frank Lammers voice-over doen: 'Zolang het er is'

Door Redactie
Ondanks negativiteit Massa is Kassa blijft Frank Lammers voice-over doen: 'Zolang het er is'

Massa is Kassa en programma-ster Peter Gillis heeft de laatste tijd veel tegenslagen en kritiek voor z'n kiezen gekregen. Toch blijft het programma nog eventjes op de buis, want de nieuwe seizoenen stromen binnen. En voice-over Frank Lammers is ondanks alle kritiek nog lang niet van plan ermee te stoppen.

De familie Gillis heeft te maken gehad met illegale huisvesting van arbeidsimmigranten, moet Peter's nieuwe camping in Zuid-Limburg waarschijnlijk gesloten worden én is er een lopende rechtszaak tegen Peter vanwege mishandeling van zijn vriendin Nicol Kremers.

Voice-over Frank Lammers

Frank Lammers is de voice-over van het programma Massa is Kassa, maar ondanks de kritiek en negativiteit waar de familie Gillis mee te maken heeft gehad, gaat Lammers nog gewoon door. De Brabantse acteur ziet nog geen reden om ermee te stoppen en laat weten: 'Ik weet niet wat daar allemaal gebeurd is. Dus ik ga daar helemaal geen oordeel over vellen.' Frank blijft dus gewoon nog zijn werk voor Massa is Kassa doen, maar natuurlijk wel 'zolang het er is'.

Waardering 

Hoewel veel mensen verontwaardigd waren over het feit dat Massa is Kassa gewoon weer op de buis te zien is en in november zelfs terugkomt voor een negende seizoen, wordt het commentaar van de voice-over, Frank Lammers dus, wél gewaardeerd. Lammers haalt af en toe hard uit naar Peter vanwege de vermeende mishandeling en houdt zijn mening en grapjes dan ook zeker niet voor zich tijdens het inspreken van de tussentekstjes. Op Twitter wordt Lammers dan ook vaak geprezen voor zijn toevoegingen.

Nieuw seizoen

Rob Goossens maakte in RTL Boulevard onlangs bekend dat - ook al loopt het achtste seizoen nu nog: in november kunnen we een negende seizoen verwachten van Massa is Kassa. Talpa heeft klaarblijkelijk niet geluisterd naar de kritiek over de terugkomst van de show en liet eerder al weten dat de mishandelingszaak een 'privékwestie' is. Vandaar dat er geen verdere actie ondernomen werd door het mediabedrijf.

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.