• Hazes

Ondanks negatief reisadvies: ook André en Monique momenteel op Bonaire

Door Redactie
Ondanks negatief reisadvies: ook André en Monique momenteel op Bonaire

Eerder werden al BN'ers als Katja Schuurman en Richard Groenendijk 'betrapt' op het eiland. Maar ook André Hazes (27) en zijn Monique (43) lijken Nederland te hebben verruild voor het altijd zonnige Bonaire.

Het management van de zanger bevestigt dit nieuws aan RTL Boulevard. 'André en Monique zijn inderdaad een paar dagen op Bonaire vanwege de werkzaamheden voor FKK Animal Rescue Bonaire en de inzet voor Donkey Sanctuary Bonaire.'

Vrijwilligerswerk

Het koppel is er dus voor vrijwilligerswerk, iets waar de twee zich ook al eerder hard voor maakte. Toch is dat geen excuus om momenteel je koffers te pakken: ook het ABC-eiland heeft momenteel gewoon een oranje reisadvies. Daarmee wordt het dus afgeraden om naar Bonaire te gaan, tenzij het strikt noodzakelijk is.

Negatieve uitslag

Wanneer het koppel precies weer voet op eigen bodem zet, is nog niet duidelijk. Maar André Hazes geeft in ieder geval een show op 7 maart in de Ziggo Dome. Dit optreden is onderdeel van de aankomende Fieldlab-proefevenementen. Net als bij de eerder aangekondigde evenementen moeten bezoekers een negatieve uitslag van een coronatest tonen en aan de deur vinden temperatuurmetingen plaats en, steekproefsgewijs, een sneltest.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.