Ondanks emotie in aflevering: kijkers hebben genoeg van klussende Meilandjes

Ondanks emotie in aflevering: kijkers hebben genoeg van klussende Meilandjes

Natuurlijk was het maandagavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Het zevende seizoen is in volle gang, maar kijkers lijken inmiddels een beetje uitgekeken te zijn op de familie.

De aflevering startte veelbelovend. De hele club - Martien, Erica, Montana, Dirk én Maxime - rijden naar Frankrijk om weer een nieuw ‘chateau’ op de kop te tikken. Ouderwets gezellig, zou je denken. Maar helaas vielen de bezichtigingen tegen en reden ze direct terug naar Nederland.

Klaar met klussen 

Het muurtje in het tuinhuisje is inmiddels gesloopt, maar daar is ook alles mee gezegd. De rest van het tuinhuisje moet ook nog worden gestript, de oude bel moet nog een plek krijgen en er moet een afvoer vanuit de garage worden aangelegd. Genoeg materiaal om weer een hele aflevering van Chateau Meiland te vullen. Maar de kijkers thuis zijn wel klaar met het kijken naar bouwvallen en klussende Meilandjes.

Eentonig 

'Ik word een beetje moe van dat 'zinloos decadent klussen'. Zo noem ik het maar', schrijft iemand op Twitter. Weer iemand anders laat weten: 'Alle afleveringen van dit seizoen van Chateau Meiland gaan over het slopen van hetzelfde bijgebouwtje. #eentoning #slaapverwekkend #toch?

Beeld: still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.