• Volendam

Om deze reden stopte Jan Smit met The Voice of Holland

Door Redactie
Om deze reden stopte Jan Smit met The Voice of Holland

Jan Smit zat één seizoen op de rode draaistoel van The Voice of Holland. Dat was even leuk, maar nog een seizoen als coach zag de zanger niet zitten. Zelfs als het programma ooit weer op televisie komt, dan hoeven ze Jan niet te bellen. In de talkshow van Humberto vertelt de oud-coach waarom hij hier geen behoefte meer aan heeft.

'Ik ben bewust gestopt', zegt Jan in de talkshow van Humberto. 'Ik vond het ontzettend leuk hoor, laat ik dat vooropstellen (...) Maar uiteindelijk ben je weer andere dingen aan het doen en dan moet je het weer inpassen. En ik wil gewoon niet zo heel veel meer zoveel doen.' 

Waylon hoopt op terugkeer The Voice

Waylon vertelde onlangs dat hij juist wél weer in de jury zou willen zitten. Dat vertelde hij zaterdagnacht in gesprek met Özcan Akyol in het NPO Radio-1 programma Onze Man In Deventer. 'Ik heb werkelijk geen idee wat ze met The Voice van plan zijn. Ik hoop dat het terugkomt. Ik hoop ook dat ik dan weer in die stoel zit', vertelde Waylon in het radioprogramma. 'Al is het maar voor het gevoel om het nog een keer af te maken', aldus de oud-coach. 

'Legitiem om lopende reeksen af te maken'

Ook presentator Martijn Krabbé hoopt op een terugkeer van The Voice. Dat vertelde hij vorige week aan RTL Boulevard. Hij vindt het 'legitiem' om zelfs de lopende reeksen van de talentenjacht af te maken. Krabbé zegt dat er veel kandidaten waren die al een heel eind op weg waren in de shows. Tot aan de kwartfinales hadden ze volgens hem al alles meegemaakt. Dat geldt ook voor de deelnemers aan The Voice Kids. Hij noemt het programma 'een competitie'.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.