Olcay Gulsen ziet kinderen toch wel zitten

Door Redactie
Olcay Gulsen ziet kinderen toch wel zitten

Waar Olcay Gulsen eerder riep geen kinderen te willen, lijkt de modeontwerpster daar nu op terug te komen. Gulsen is nog steeds gelukkig met liefde Frans Ghazi. 

Kinderen

"Voorheen wilde ik absoluut geen kinderen. Ik kies er op dit moment nog steeds niet bewust voor, maar Frans en ik praten er wel over. Dit jaar wil ik goed nadenken over of ik het wel of niet wil", aldus de 36-jarige Gulsen in een interview met Grazia.

Kort lontje

Door het opzetten van een tweede kledingmerk in 2016, genaamd ST. Studio, had de onderneemster naar eigen zeggen een behoorlijk kort lontje richting Frans. "Ik denk dat hij het moeilijk vond dat ik me zo vastbeet in mijn werk en dat ik me daar zo over kon opwinden. Frans begreep mijn frustratie totaal niet. Hij vindt het nergens voor nodig dat ik altijd doe alsof mijn hele leven op het spel staat als iets niet gaat zoals ik wil."

Meer genieten

Volgens haar vriend mag ze best wat meer genieten van het succes dat ze heeft. "Dat vind ik moeilijk. Ik ben altijd op zoek naar spanning en naar méér. Toch heb ik nu ook behoefte aan meer rust en regelmaat in mijn leven."

Goede voornemen

Ook deelt Olcay met Grazia haar goede voornemen voor 2017: meer sporten. "Ik ben al jaren niet aan het sporten, daar moet verandering in komen. Ik ga trainen voor een triatlon."

Bron en beeld: Peter Smulders, Nu.nl