• Hazes
  • Liefde

Oh jee: miste Monique bijna haar eigen aanzoek?

Door Redactie
Oh jee: miste Monique bijna haar eigen aanzoek?

André Hazes (26) vroeg zijn Monique (42) afgelopen weekend ten huwelijk. Maar dat liep bijna volledig in de soep. Westenberg wilde namelijk iets te graag de touwtjes in handen houden.

Dat laat Jaap Hilhorst weten in de Shownieuws-podcast. 'Ze maakte het ons wel lastig', aldus de cameraman. 'Telkens als we een plan hadden gemaakt, veranderde Monique dat. Ze maakte telkens kleine aanpassingen, waardoor wij ook weer moesten aanpassen.'

Benefietgala

Monique dácht namelijk dat ze onderweg was naar een benefietgala, en om het zo echt mogelijk te laten lijken, was er zelfs een nep programmaboekje. Jaap: 'We hadden een draaiboek gemaakt en dat vond ze gek Als je daarin bladert, zie je ook dat André gaat optreden en dus vroeg ze: hoeveel liedjes? Waardoor je in een soort leugenachtig spel komt. Dat is natuurlijk een beetje vervelend.' 

Verslapen

Maar bijna ging het helemaal mis. 'Monique had zich namelijk verslapen op die dag. Ze had een klein dutje gedaan van tevoren.' Gelukkig wist ze nog net snel genoeg te ontwaken om op tijd te zijn voor hét grote moment.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.