Özcan Akyol in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik

Door Redactie
Özcan Akyol in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik

Özcan Akyol met zijn vrouw Anna van den Breemer zijn vanaf 30 augustus te zien in een nieuw seizoen van Vier Handen Op Eén Buik. Net als onder anderen Kim Kötter, Heleen van Royen en Tabitha begeleiden zij in dit programma jonge vrouwen voor, tijdens en na de bevalling. Dat heeft BNNVARA dinsdag bekendgemaakt.

'Het is mooi om vrouwen te ontmoeten die op het punt staan moeder te worden', zegt Heleen van Royen. 'De omstandigheden waarin ze een kind krijgen zijn meestal niet ideaal, maar ze doen hun best om er met onze ondersteuning het beste van te maken. Dat ze me zo dichtbij laten, vind ik heel bijzonder. Je bouwt een sterke band op en die blijft bestaan, ook na het programma.'

Vier Handen Op Eén buik

Akyol is niet de eerste man in het programma waarin de kandidaten doorgaans door bekende vrouwen worden bijgestaan. Eerder waren Evgeniy Levchenko en Taeke Taekema al eens in de serie te zien.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.