• GTST

Oeps! GTST-acteur wordt vader na een one night stand

Door Redactie
Oeps! GTST-acteur wordt vader na een one night stand

Het was totaal niet de bedoeling, maar het gebeurde toch: oud GTST-acteur Stephan Evenblij werd niet op de standaard manier vader. Vier jaar geleden beleefde hij een one night stand. Hij dacht haar nooit meer te zien, tot ze na elf maanden liet weten dat zijn dochter was geboren.

Lees ook: Robin Martens uit GTST?

Bloggen

Op de website Famme blogt Stephan over het (ongewenste) vaderschap. 'Normaal, als je een kind wil, overleg je dat met elkaar en dan kun je je daarop voorbereiden. Die keuze had ik niet.' Dat was lastig en moeilijk, maar hij wil het wel delen met de rest van Nederland. Hij schrijft over hoe hij dit kindje heeft gekregen en hoe hij dat omarmt. 

Saar

Elf maanden na de one night stand stuurde de vrouw in kwestie de acteur dus een berichtje met het nieuws. Sarai, zoals zijn dochter heet, was niet de naam waar Stephan zelf voor zou kiezen. Sterker nog, hij vond het maar een stomme naam voor zijn kind. Hij schrijft: zo zou ik mijn kind toch nooit noemen? Toen hij haar eenmaal bij zich had zat het helemaal goed. Of zoals hij zelf zegt: 'Ik was, ik ben per (on)geluk de gelukkigste vader van de hele wereld.'

Beeld: Sanoma