NOS-insider vertelt het ware verhaal over de minnares van Tom Egbers

De uitlatingen van Janke Dekker over het vreemdgaan van echtgenoot Tom Egbers zijn bij een NOS-insider, die vanaf het begin van de affaire van Tom en de destijds 22-jarige NOS Sport-stagiaire op de hoogte is geweest, in het verkeerde keelgat geschoten.

Tom Egbers

Janke vertelde aan het AD dat de romance begon in een periode dat het thuis niet zo lekker liep. ‘We gingen op dat moment door een moeilijke periode, waarin het met Tom heel slecht ging. Hij ging door een ernstige midlifecrisis.’

Nadat Tom uiteindelijk de affaire had beëindigd omdat hij zijn gezin niet kwijt wilde, zou zijn minnares het niet hebben geaccepteerd volgens Janke: ‘De sms’jes bleven komen.’ In hetzelfde interview betichtte ze haar liefdesrivale van stalking.

Onwaarheden

De goed ingevoerde NOS-insider laat Story weten: ‘In de verklaring van Janke staan wel twintig onwaarheden. Al haar insinuaties kloppen niet. Toen Janke achter de affaire van Tom kwam, was die al voorbij en daarna heeft Toms minnares nooit meer contact met Tom en zijn gezin gezocht. Zij heeft hem niet gestalkt. Hij heeft haar jarenlang geïntimideerd, zij wilde niet eens meer contact met hem. Janke is wanhopig, en probeert haar gezicht te redden.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.