Noortje Herlaar heeft hoofdrol in derde deel Soof

Door Redactie
Noortje Herlaar heeft hoofdrol in derde deel Soof

Noortje Herlaar speelt een rol in het derde deel van Soof, dat eind dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien is. De actrice is te zien als een arts die in de levens van Soof en haar familie komt. Dat maken producenten KeyFilm en Millstreet Films woensdag bekend.

Eerder werd naar buiten gebracht dat Sarah Janneh, Teun Stokkel, Rick Paul van Mulligen en de Engelse acteur Manpreet Bachu ook aan de cast zijn toegevoegd. Zij zijn te zien naast de vaste acteurs uit de vorige twee films. Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Anneke Blok, Dick van den Toorn en Elise Schaap prolongeren allemaal hun rollen.

Huwelijk

In Soof 3 heeft het titelpersonage eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken.

Scenario

Eddy Terstall (Simon, Singel 39) schreef het scenario van Soof 3 met Luuk van Bemmelen (Dik Trom) en Anne de Clercq (Jack bestelt een broertje), die ook de regie op zich neemt. De film wordt uitgebracht door Dutch FilmWorks. De Soof-films trokken per stuk bijna een miljoen bezoekers naar de Nederlandse bioscopen. Er volgden ook een tv-serie en een musical.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Noortje Herlaar heeft hoofdrol in derde deel Soof

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.