Nóg meer rampspoed? 'Fred van Leer overvallen'

Door Redactie
Nóg meer rampspoed? 'Fred van Leer overvallen'

Leek Fred van Leer (44) net een beetje weer op te krabbelen na een roerige periode, dient de volgende rampspoed zich aan. De stylist zou thuis overvallen zijn en hierbij lichtgewond zijn geraakt.

Dat meldt de Telegraaf na bevestiging van verschillende bronnen rondom het politieonderzoek. Fred is momenteel uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis en tevens krijgt hij slachtofferhulp aangeboden.

PostNL

De overvallers zouden zich hebben voorgedaan als medewerkers van PostNL en om 7.45 hebben aangebeld bij de woning van van Leer. Vervolgens werd de presentator bedreigd met een vuurwapen en kreeg hij flinke klappen te verduren. Fred probeerde zich te verweren, maar de mannen wisten toch even de woning binnen te dringen. Volgens een politiewoordvoerster lijkt het er niet op dat er ook daadwerkelijk iets is meegenomen, maar dat moet nog onderzocht worden. 

Niet bevestigen

Zijn management heeft nog niet bevestigd dat het ook daadwerkelijk om de stylist gaat en ook de woordvoerder van de politie wil hier niks over kwijt. De politie is in ieder geval druk bezig om de overvallers op te pakken. Ook is er uitgebreid sporenonderzoek gedaan in en rondom het huis.

Seksvideo

Fred van Leer gaat momenteel al door een heftige periode na het uitlekken van zijn seksvideo. 'Ik heb mezelf iets aangedaan', vertelde hij eerder geëmotioneerd in een video van 14 minuten op zijn Instagram. 'Ik heb heel lang nagedacht of ik dit nou wel of niet moet zeggen, maar ik ga dit wel zeggen, want ik moet de regie in eigen hand nemen.'

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.