• Showbizz

Nog gezinsuitbreiding voor Olcay en Ruud? Gulsen geeft duidelijk antwoord

Door Redactie
Nog gezinsuitbreiding voor Olcay en Ruud? Gulsen geeft duidelijk antwoord

Olcay Gulsen (40) en Ruud de Wild (51) zijn na een korte breuk weer dolgelukkig samen. Aangezien de presentatrice vorige week 40 kaarsjes uit mocht blazen, krijgt ze regelmatig de vraag of er nog gezinsuitbreiding op de planning staat.

Maar over kinderen kan Olcay kort over zijn: 'Die komen er niet meer.' Aan de Nieuwe Revu laat ze weten: 'As ik zie wat mijn vrienden met kinderen er allemaal voor hebben moeten opgeven... dat vind ik nogal wat. Je hoort vaak zeggen dat je er heel veel voor terugkrijgt, wat ik meteen geloof, maar je levert er ook een hoop vrijheden voor in.' Hoewel ze niet in de toekomst kan kijken om te weten of ze spijt krijgt van deze beslissing, vindt ze dat geen reden om het dan maar wel te doen.

Stiefmoeder

Ruud heeft drie kinderen waarvan Olcay de stiefmoeder is. Toch gaat ze over hen niet proberen te moederen. 'Eens in de veertien dagen zijn ze bij ons en dat contact hou ik bewust los en gelijkwaardig. Het is niet aan mij om me met hun opvoeding te bemoeien. Dat doe ik ook niet bij mijn neefjes en nichtjes, die mij vooral zien als een toffe tante. Pa en ma kunnen streng zijn, bij mij mag alles.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Nog gezinsuitbreiding voor Olcay en Ruud? Gulsen geeft duidelijk antwoord

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.